Kuinka pääsen alkuun?

Valmennuksen ensimmäinen vaihe on aloituskeskustelu. Aloituskeskustelussa juttelemme tavoitteistasi, haasteistasi ja alustamme suunnitelmaa pelisi kehittämiseksi.

Aloituskeskustelussa ei vielä aloiteta varsinaista harjoittelua. Sen sijaan saat mukaasi laadukkaan Flexfit-lippiksen tai huippuputterin, joka pysyy pelissäsi mukana vuosia.

Jos et halua lippistä tai putteria, tai tuotteita ei ole saatavilla, aloituskeskustelun hinta vähennetään seuraavasta valmennusostostasi.

Tutustu valmentajaasi, ja valmentajasi ajatuksiin täällä.

Valmennus ja ohjaus

Kun aloituskeskustelu on pidetty, valmennuksessa päästään heti sujuvasti liikkeelle. Valmennuksen sisältö on mukautettu tavoitteisiisi ja lähtötasoosi sopivaksi.

Valmentajalla on kyky selittää lajitekniikan teoriaa ymmärrettävästi ja soveltaa sitä käytäntöön. Valmentaja osaa kertoa miksi jokin suoritustapa antaa toista suoritustapaa paremman lopputuloksen.

Valmennuksessa opetellaan käytännöllisiä harjoitteita, mielikuvia ja rutiineja, joiden avulla voit muuttaa suoritustasi tavoitteidesi suuntaan, vähitellen ja pysyvästi. Harjoitteissa ei yleensä heitetä mitään, joten niitä voi suorittaa myös sisätiloissa. Toistoja saadaan paljon, keleistä riippumatta.

Ensimmäiset valmennustunnit ovat vaikutuksiltaan kaikkein dramaattisimpia, kun haastamme vakiintuneita tapoja ja avaamme jumittuneita lukkoja. Valmennuksessa syntyvät ja kerätyt ideat muuttuvat käytännön taidoksi omatoimisen harjoittelun myötä.

Yksittäisen muutoksen aikaansaaminen vie aktiivisella harjoittelulla yleensä vähintään kaksi viikkoa. Suorituskykyä (fyysisiä ominaisuuksia) kehitettäessä puhutaan jo kuukausista ja vuosista. Tavoitetta kohti mennään rauhassa, ja askel kerrallaan.

Heittamaan.fi / Jyrki Ruuskanen
Y-tunnus: 3216258-1
Ilolanrinne 4 A
01390 Vantaa