Valmennuksen aloittaminen

Valmennus alkaa aloituskeskustelulla. Aloituskeskustelussa juttelemme tavoitteistasi, haasteistasi ja alustamme suunnitelmaa pelisi kehittämiseksi. Aloituskeskustelussa ei vielä aloiteta varsinaista harjoittelua.

Aloituskeskustelusta saat käsityksen tulevan valmennuksen rakenteesta, ja odotettavissa olevista vaikutuksista juuri sinun tapauksessasi.

Aloituskeskustelu järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana, sinulle parhaiten sopivalla tavalla: puheluna, videopuheluna, ulkona jossain lähialueen liikuntapaikassa, tai vaikkapa rentona neppailukierroksena Malminiityn frisbeegolfradalla.

Tutustu valmentajaasi

Hinnat ja maksutavat

A person jumping up out of the frame

Valmennus ja ohjaus

Kun aloituskeskustelu on käyty, valmennuksessa päästään heti sujuvasti liikkeelle. Suunnittelen valmennuksen etenemisen valmennettavan ja käytettävissä olevien valmennuskertojen määrän perusteella, ennen jokaista tuntia.

Valmennustunneilla opetellaan käytännöllisiä harjoitteita, mielikuvia ja rutiineja, joiden avulla voit muuttaa suoritustasi tavoitteidesi suuntaan, vähitellen ja pysyvästi. Harjoitteissa ei heitetä mitään, joten niitä voi suorittaa oikeastaan missä tahansa. Toistoja saadaan paljon, säästä riippumatta.

Valmennustunnin jälkeen lähetän sinulle yhteenvedon läpikäydyistä ja harjoiteltavista asioista. Yhteenveto motivoi ja ohjaa harjoittelemistasi valmennuskertojen välissä.

Harjoiteltaviin liikeratoihin tottuminen ja rentouden saavuttaminen ei tapahdu hetkessä. Valmennuskertojen väli onkin tyypillisesti vähintään kaksi viikkoa, jotta omatoimiseen harjoitteluun on riittävästi aikaa. Päätät itse milloin on aika mennä harjoituksissa seuraavalle tasolle. Tavoitetta kohti mennään rauhassa ja laadukkaasti, askel kerrallaan.

Onko tarjolla myös etävalmennusta?

Kyllä vain! Lue seuraavasta mitä on huomioitava, jotta etävalmennus onnistuisi.

Olemme varmasti kaikki samaa mieltä siitä, että paras tapa opettaa on tehdä se livenä ja paikan päällä. Mutta silloin kun se ei ole mahdollista, voidaan valmennus toteuttaa myös videoyhteyden välityksellä.

Etävalmennuksen onnistuminen vaatii, että molemmat osapuolet näkevät ja kuulevat toisensa selvästi. Jotta äänipuoli saadaan toimimaan ja samalla mahdollistetaan esteetön liikkuminen, tarvitset langattoman kuuloke-mikrofoni -yhdistelmän (tai jonkin muun vastaavan ratkaisun).

Kuvan kannalta on olennaista, että mahdut siihen kokonaan. Lisäksi kamera kannattaa sijoittaa siten, että suurin osa valosta on sen takana. Ja lopulta, käytä mahdollisimman suurta ruutua, jotta voit nähdä minut kunnolla.

Kun nämä reunaehdot toteutuvat, etävalmennuksesta muodostuu tehokas ja toimiva vaihtoehto.